Praktisera inom sälj, marknad och kommunikation hos oss!

Välkommen till oss på praktik inom sälj, marknad och kommunikation!

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att sköta företagets sociala medier med stöd av Sandra, uppdatera hemsida, sköta nyhetsbrevsutskick och viss internkommunikation, hjälpa till att anordna event och poolmöten, backa upp Eva i sälj och affärsmöten med mera. Vi hoppas hitta någon som är självgående, sugen på att lära sig och vill vidare tillsammans med oss, då vi siktar på att växa.

Från vänster: Sandra Kastås, Mats Wernheim och Eva Brådhe

Din handledare kommer vara Mats Wernheim
Mats kommer handleda och stötta dig genom hela din praktik. Mats är en idéskapare och mångsidig serieentreprenör med många framgångsrika företag på sitt samvete. Mats har varit verksam i bemannings- och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är bland annat grundare av bemanningsföretaget MAYDAY och HR-Techbolaget JobAgent®. Mats är en företagare som både ser och hör människan, oavsett bakgrund eller situation.

Om Diversity Board
Diversity Board är ett nystartat företag som drivs av Sandra Kastås och Eva Brådhe, Mats Wernheim är delägare och senior advisor. Vi har visionen att få in mer mångfald i maktens korridorer. Det gör vi genom att erbjuda styrelser och ledningsgrupper ett diversity board som består av 6-8 personer med olika spetskompetens och perspektiv. De går parallellt med ordinarie styrelse eller ledningsgrupp och tittar på de strategiska och operativa frågorna utifrån ett större mångfaldsperspektiv. På så sätt kan vi hjälpa företag med sin affärsutveckling samtidigt som vi ger plats åt nya förebilder inom näringslivet.

 

Såhär ansöker du


Skicka din ansökan med en kort text om dig och dina ambitioner, samt ett CV till 
[email protected]

Diversity board på Instagram